"Заедно за обществото" в Бели извор

22 Юни 2012
 

Служителите на Холсим (България) АД подариха на хората от селото край завода един свой работен ден в доброволческата инициатива "Заедно за обществото", посветена на 100-годишнината на Холсим

На 22 юни 2012 г. над 160 служители на циментовия завод в Бели извор и дъщерните фирми Екорек и Гумирек с много усърдие, ентусиазъм и добра воля преобразиха няколко участъка в центъра и покрайнините на с.Бели извор и показаха своята съпричастност към ангажиментите на фирмата спрямо местното общество. Въпреки непоносимата жега доброволците се впуснаха в инициативата с всеотдайност и отговорност, присъщи само на истински единните и сплотени екипи. Допълнително настроение и колорит внасяха и пъстрите цветове на тениските и шапките им.

Кулминация на доброволческата инициатива беше тържественото откиване на парка за отдих в с.Бели извор, изграден със средства на Холсим (България) АД.

С двойния си подарък към жителите на селото Холсим показа, че е истински добронамерен и надежден съсед и партньор на местното общество.