"Холсим България" АД отваря врати за жителите на гр. Враца и околните села с информационен ден в завода 

 

Бели извор, 05 септември 2022 г.

Производителят на цимент, инертни материали и бетон „Холсим България“ АД кани жителите на град Враца и селата Бели извор, Лиляче и Власатица на информационен ден на отворените врати на 17-ти септември 2022 г. между 11:00 и 15:00 ч. в завода на компанията в с.Бели извор, обл.Враца.

Инициативата е наречена „Холсим и приятели – Ден на отворените врати“ и цели да запознае гостите с дейността на дружеството в България и с интересни факти около производството на цимент и приноса на индустрията към кръговата икономика на страната. Гостите на събитието ще имат възможност да разгледат завода на специална обиколка с влакче, както и да посетят поредица информационни кътове, посветени на теми от дейността на завода. По-любознателните ще могат да се включат в игри и викторини с награди, а за най-малките посетители екипът на „Холсим“ е предвидил забавен детски кът.

С този първи по рода си „Ден на отворените врати“ целим да поставим началото на редовни срещи с местната общественост и да направим взаимоотношенията си с тях по-близки и ползотворни. Нашите гости ще имат възможност да изкарат един приятен и интересен съботен ден и да си тръгнат обогатени с много любопитна и полезна информация“ коментира Росен Папазов, Изпълнителен директор на „Холсим България“ АД.

За улеснение на гостите „Холсим“ организира транспорт до завода и обратно. Автобусите тръгват от автогарата в гр. Враца в периода 10:30 – 12:00 часа при запълване на местата, а за Лиляче и Власатица - от централния площад на селата в същия часови диапазон. Връщането е между 13:00 и 15:00 ч.

За участие в събитието е необходима регистрация. Желаещите могат да направят това на https://forms.gle/C9CvU2tRYRXKvto86 или на тел. 092 679 450 между 10:00 и 16:00 ч. в работни дни.

Image
den-na-otvorenite-vrati.png

 

Image
open-posters-new-qr_page_1.jpg