Свободни позиции

Ще ни помогнете ли да построим един по-зелен и по-устойчив свят за всички нас?  

Гордеем се с това кои сме и какво сме постигнали. Но амбициите ни не свършват до тук. Групата Холсим е една от водещите в сектора на строителните материали в света, но стремежът ѝ е да се превърне в глобален лидер в иновативните и устойчиви решения за строителството. Искаме да помогнем за изграждането на по-добър, по-зелен и по-устойчив свят за нас и бъдещите поколения. Вярваме, че критична роля за успеха на абмициите ни има глобалната ни мрежа от служители по целия свят. За нас е важно да привличаме, развиваме и задържаме хора с подходящи качества и разбирания, за да постигнем заедно целите си.

Трябват ни хора, които не се задоволяват с обикновеното; хора, които ще търсят нови, още по-добри начини да правят нещата, които ще проучват идеи, ще упорстват, ще се провалят, но няма да се отказват, а ще продължават напред. 

Трябват ни хора, които споделят горещото ни желание да произвеждаме все по-добри строителни материали и да предлагаме все по-добри решения за строителството, за да може светът, който се изгражда с тях, да става все по-добър за всички нас. Няма как да преобразим света, ако не разполагаме с първокласен екип от авангардно мислещи, креативни и търсещи хора!

 

А Вие? Вие имате ли амбицията, способностите и ентусиазма да поемете подобно предизвикателство? Искате ли заедно да променим света? Ако отговорът е да, ще се радваме да се присъедините към нас. 

Кандидатствайте сега!

 

 
Търсене на работа
Не бяха открити резултати.
 

Документи за кандидатстване според Общия регламент относно защитата на данните на ЕС

Холсим (България) АД

 

Холсим Кариерни материали АД - гр.София

 

Холсим Кариерни материали Рудината АД

 

Холсим Кариерни материали Пловдив АД

 

Джиосайкъл (България) АД