Ще ни помогнете ли да построим един по-зелен и по-устойчив свят за всички нас?  

Гордеем се с това кои сме и какво сме постигнали. Но амбициите ни не свършват до тук. Искаме да помогнем за изграждането на по-добър, по-зелен и по-устойчив свят за нас и бъдещите поколения. Вярваме, че критична роля за успеха на абмициите ни има глобалната ни мрежа от служители по целия свят. За нас е важно да привличаме, развиваме и задържаме хора с подходящи качества и разбирания, за да постигнем заедно целите си.

Трябват ни хора, които не се задоволяват с обикновеното; хора, които ще търсят нови, още по-добри начини да правят нещата, които ще проучват идеи, ще упорстват, ще се провалят, но няма да се отказват, а ще продължават напред. 

Трябват ни хора, които споделят горещото ни желание да произвеждаме все по-добри строителни материали и да предлагаме все по-добри решения за строителството, за да може светът, който се изгражда с тях, да става все по-добър за всички нас. Няма как да преобразим света, ако не разполагаме с първокласен екип от авангардно мислещи, креативни и търсещи хора!

А Вие? Вие имате ли амбицията, способностите и ентусиазма да поемете подобно предизвикателство? Искате ли заедно да променим света? Ако отговорът е да, ще се радваме да се присъедините към нас. 

Вижте по-долу свободните позиции, за които търсим подходящи кандидати.