Призив към нашите клиенти и транспортни фирми във връзка с разпространението на COVID-19

 

 

152 g silowagen 090803 71

Уважаеми партньори,

В сегашната напрегната ситуация, свързана с разрастването на епидемията от коронавирус COVID-19 в целия свят и на територията на нашата страна, координираните действия и взаимното доверие са по-важни от всякога.

Искрено се надяваме, че никой наш или Ваш служител и техните семейства няма да бъдат засегнати от опасния вирус, но сме длъжни да се подготвим и за такъв сценарий. И ако той се появи, наличието на физически допирни точки между нашия и Вашия персонал би създало обективна възможност заразата да бъде пренесена и да застраши здравето на още по-голям кръг от хора.

С оглед на това, апелираме към Вас да ни информирате възможно най-скоро, ако бъде установен случай на заразяване с COVID-19 на Ваши служители или лица от тяхното обкръжение, за да можем в спешен порядък да предприемем всички необходими мерки за защита на здравето на нашите служители и техните семейства. Ние от своя страна се ангажираме със същото спрямо Вас.

Вярваме, че можем да разчитаме на Вас и сме убедени, че общите усилия и добрата воля ще ни помогнат за по-успешно справяне с настоящата кризисна ситуация и ограничаване на последиците от нея.

Разчитаме, че ще запазим доброто си сътрудничество и занапред!

Пожелаваме здраве на Вас и семействата Ви!

 

С уважение,

Тодор Костов,

Изпълнителен директор