Бетон за индустриални подове b-solid®

 

 

b solid teaser

 

Приложение

B-solid е правилният избор за сгради с висок и интензивен трафик, където спирането на експлоатацията за евентуални репарации на настилката е критично и скъпо струващо.

Продуктът е подходящ за направата на външни и вътрешни индустриални настилки изложени на голямо натоварване с тежки машини:
производствени площи в леката и тежката промишленост, паркинги на жилищни сгради и търговски обекти, складове, логистични бази, автосервизи, бензиностанции и др. Предназначен е за екплоатация като видим и финален елемент на пода или в комбинация със завършващи защитни подови системи като например епоксид, полиуретан или метил метакрилат, които дават допълнителни и специфични характеристики касаещи химическата устойчивост, повърхностната здравина, коефициента на хлъзгане, цветовите решения и други.

Характеристики и технически данни

Бетонът се характеризира с висока водоплътност и мразоустойчивост и ниско водоциментно отношение.Формулата е разработена по начин, който да намали до минимум възможността от поява на напуквания, като същевременно спомага за оптимална повърхностна обработка и нивелиране.

B-solid® - за индустриални подове
Клас по якост на натиск Клас по консистенция (слягане)

C30/37

C35/45

S3 и S4
 

 

 

ПРЕДИМСТВА
  • Повишава износоустойчивостта и устойчивостта на удари;

  • Улеснява поддръжката и почистването;

  • Удължава експлоатационния живот.